Metabond H+
Doporučujeme- 3 %250 ml

Metabond H+

aditiv do hydraulických olejů

» detailní popis

Kód: 560010
Výrobce: Metabond
Dostupnost: skladem - na prodejně
Vaše cena 1 057,00  
Ceníková cena 1 090,00 Kč  
+ -

Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Metabond H Plus do hydraulických zařízení je zušľechťovač kovových povrchů, který výrazně snižuje tření, vylepšuje mazací schopnost a zlepšuje těsnící schopnost gufer. Je vyvinut speciálně pro hydraulická zařízení.

Doporučuje se do nových stejně tak jako použitých zařízení. Přidává se do doporučeného hydraulického oleje. Ve velmi krátké době vykazuje viditelné výsledky. Metabond H Plus za působení tlaku a teploty zušlechťuje povrch kovu. Takto vzniklý, mimořádně tvrdý a hladký povrch odolává poškození vyplývajícímu z tření a to i v případě extrémního zatížení.

Metabond H Plus dokáže snížit spotřebu oleje v případě opotřebovaných gufer a těsnění. Gufera se stanou pružnější a tesnější. Při používání u nových zařízení prodlužuje životnost gufer a těsnění.

Používání Metabond H Plus v hydraulických zařízeních umožňuje vyšší pracovní tlaky v zařízeních a to bez „vibrací“. Jemnější fungování a snížení tření se v praxi projeví snížením provozních nákladů a výrazným prodloužením životnosti hydraulických zařízení. Při správném použití garantujeme 100% bezpečnost a nezávadnost!

VYUŽITÍ

  • Metabond H Plus je využíván v hydraulických zařízeních, která pracují při vysokých tlacích a teplotách.
  • Využívá se v pístových čerpadlech, hydraulických lisech, brzdách, zvedácích, hydraulických rukách atd.

POUŽITÍ

  • Nevyžaduje odbornou znalost ani nářadí, jednoduše přidejte v poměru 3–6% do nového předepsaného hydraulického oleje.

UPOZORNĚNÍ:

  • U speciálních hydraulických olejů je před použitím vhodné udělat zkoušku mísení.