Wynn's DIESEL EMISSION REDUCER
- 29 %500 ml

Wynn's DIESEL EMISSION REDUCER

přísada do nafty na omezení výfukových emisí

» detailní popis

Kód: 650015
Výrobce: Wynn's
Dostupnost: skladem - na prodejně
Vaše cena 360,00  
Ceníková cena 507,00 Kč  
+ -

Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Použitá unikátní ceriová nanotechnologie aktivně snižuje emise sazí naftových motorů tím, že snižuje teplotu spalování ze 600 °C na 200 až 400 °C. Snížením teploty spalování okamžitě omezuje množství emisí a sazí ve výfukových plynech a regeneruje filtr pevných částic (DPF). Ideální pro automobily používané v městském provozu nebo při pojíždění na krátké vzdálenosti.

Jedno 500ml balení ošetří 50 litrů nafty.

Regeneruje filtr pevných částic (DPF), okamžitě omezuje množství emisí a sazí ve výfukových plynech, ceriová nanotechnologie aktivně snižuje emise sazí tím, že snižuje teplotu spalování ze 600 °C na 200 až 400 °C, zlepšuje spalování, výkon motoru a snižuje spotřebu paliva, čistí a chrání palivový systém a vstřikovací trysky, poskytuje dodatečné mazání pro ochranu palivového čerpadla při použití nafty s nízkým obsahem síry, pomáhá oddělovat vodu od nafty a chrání palivový systém, neškodí katalyzátorům.

Pro všechny naftové motory – s nepřímým i přímým vstřikováním (Common-Rail nebo čerpadlo-tryska). Pro naftu nebo bionaftu s přísadou biosložky až do výše 30 % (B30). Pro regeneraci filtru pevných částic se doporučuje použít každých 3.000 až 5.000 km. Pro udržení vstřikovacích trysek v čistotě se doporučuje použít každých 10.000 km.