Lavio ALUMINIUM PASTE, hliníková pasta
8 kg

Lavio ALUMINIUM PASTE, hliníková pasta

hliníková pasta pro extrémní teploty

» detailní popis

Kód: 120732
Výrobce: Lavio
Dostupnost: skladem - na našem výrobním skladě
Vaše cena 2 862,00  
Ceníková cena 2 862,00 Kč  
Při odběru 2 ks a více 2 633,04 Kč  
Při odběru 5 ks a více 2 489,94 Kč  
+ -

Produkt je dostupný i v těchto baleních

110 g119,00 Kč 
350 g176,00 Kč 
400 g204,00 Kč 
850 g366,00 Kč 
4 kg1 470,00 Kč 
15 kg5 291,00 Kč 

Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Vysokoteplotní montážní bentonitová netavitelná pasta na bázi hliníku, která je vysoce efektivním mazivem a antikorozním prostředkem. Používá se na ochranu proti zadírání a korozi součástí, které jsou vystaveny extrémním teplotám v teplotním rozmezí –20°C až +1100°C. Doporučuje se na aplikace, kde použití měděné pasty může způsobit elektrolytickou korozi. Vytváří obzvláště odolnou vrstvu odolnou vysoké teplotě, otěru a vymývání vodou. Pasta se používá k ochraně závitových částí výfukových systémů, brzdových komponentů, šroubových spojení na turbínových krytech, hubicích hořáků, pecích, teplovodních a parovodních šoupátek, boilerech vystavených extrémním teplotám. Ošetřený povrch chrání proti agresivnímu prostředí.

NLGI-1/2; DIN 51 502 : KPF1/2U-20; DIN 6743–9 : L-X-BGHE-1/2

SK: Vysokoteplotná netaviaca sa montážna pasta na báze bentonitu s obsahom hliníka, ktorá je vysoko účinným mazivom a prostriedkom proti korózii. Používa sa na ochranu proti zadretiu a korózii komponentov, ktoré sú vystavené extrémnym teplotám v rozsahu teplôt od –20 °C do +1100 °C. Odporúča sa pre aplikácie, kde použitie medenej pasty môže spôsobiť elektrolytickú koróziu. Vytvára mimoriadne odolnú vrstvu odolnú voči vysokým teplotám, oderu a vymývaniu vodou. Pasta sa používa na ochranu závitových častí výfukových systémov, brzdových komponentov, skrutkových spojov na krytoch turbín, dýz horákov, pecí, horúcovodných a parných šróbení, kotlov vystavených extrémnym teplotám. Ošetrený povrch chráni pred agresívnym prostredím.

PL: Wysokotempera­turowa, aluminiowa pasta montażowa na bazie bentonitu nietopliwego, będąca wysoce skutecznym środkiem smarnym i antykorozyjnym. Stosowana jest do ochrony przed zatarciem i korozją elementów narażonych na działanie ekstremalnych temperatur w zakresie temperatur od –20°C do +1100°C. Zalecany jest do zastosowań, gdzie użycie pasty miedzianej może powodować korozję elektrolityczną. Tworzy szczególnie trwałą warstwę odporną na wysoką temperaturę, ścieranie i wymywanie wodą. Pasta stosowana jest do ochrony gwintowanych części układów wydechowych, elementów hamulców, połączeń śrubowych na pokrywach turbin, dysz palników, pieców, zasuw gorącej wody i pary, kotłów narażonych na ekstremalne temperatury. Zabezpieczona powierzchnia chroni przed agresywnym środowiskiem.

EN: A high-temperature, aluminum-based bentonite non-melting assembly paste that is a highly effective lubricant and anti-corrosion agent. It is used to protect against seizure and corrosion of components that are exposed to extreme temperatures in the –20°C to +1100°C temperature range. It is recommended for applications where the use of copper paste may cause electrolytic corrosion. It forms a particularly durable layer resistant to high temperature, abrasion and water washout. The paste is used to protect threaded parts of exhaust systems, brake components, bolted connections on turbine covers, burner nozzles, furnaces, hot water and steam gate valves, boilers exposed to extreme temperatures. The treated surface protects against aggressive environments.