WD-40 mazivo ve spreji
Doporučujeme- 15 %600 ml

WD-40 mazivo ve spreji

multifunkční mazivo ve spreji – flexible spray

» detailní popis

Výrobce: WD-40
Dostupnost: skladem - na prodejně
Vaše cena 272,00  
Ceníková cena 320,00 Kč  
+ -

Produkt je dostupný i v těchto baleních

250 ml101,00 Kč 
450 ml198,00 Kč 

Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Alternativní produkty

Lavio UNIVERSAL LUBE sprej
400 ml

Lavio UNIVERSAL LUBE sprej

univerzální mazivo pro všetranné použití (ekv. WD-40)

105,00 Kč
Koupit 

WD-40 – multifunkční mazivo ve spreji – maže, chrání proti korozi, čistí, povoluje, vytěsňuje vodu.

Sprej vybavený kovovým ohebným nástavcem, který si můžete naohýbat dle uvážení a tedy dobře namazat i špatně přístupná místa.

MAŽE – jeho mazací složky se rozprostřou a tím se udrží na všech pohybujících se částech ošetřovaného mechanismu. CHRÁNÍ PROTI KOROZI – pokryje povrch i jeho mikroskopické nerovnosti antikorozním povlakem, který jej chrání před vlhkem a jinými korozními prvky. Antikorozní vrstva je tak tenká, že není zapotřebí dekonzervace. ČISTÍ – dostane se pod špínu, saze, mastnotu a zapečená maziva. Vyčistí ošetřovaný materiál a perfektně odstraní také samolepky. WD-40 neobsahuje silikony, a tudíž neváže další nečistoty. POVOLUJE – uvolňuje zarezlé, ztuhlé či zapečené spoje. VYTĚSŇUJE VODU – vytváří voděvzdornou dielektrickou bariéru. WD-40 nevodí elektrický proud, a proto zabrání možným zkratům vyvolaných vlhkostí.

WD-40 je nejznámější a nejprodávanější technické mazivo na světě. Prodává se ve více než 120 zemích světa. Je vyhledávané hlavně kvůli široké škále použití, vynikající kvalitě a výhodné ceně.