Metabond ECO
Doporučujeme- 3 %250 ml

Metabond ECO

aditiv do motorového oleje – motory do 3,5t

» detailní popis

Kód: 560000
Výrobce: Metabond
Dostupnost: skladem - na prodejně
Vaše cena 1 057,00  
Ceníková cena 1 090,00 Kč  
+ -

Produkt je dostupný i v těchto baleních

5 litrů17 974,00 Kč 

Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Alternativní produkty

Metabond SPIRIT
Tip- 3 %
250 ml

Metabond SPIRIT

aditiv do motorového oleje – motory do 3,5t

1 154,00 Kč
Koupit 

Metabond ECO je zušlechťovač kovových povrchů spalovacích motorů osobních automobilů (diesel – benzín – LPG – CNG). Obsahuje keramické nanočástice (h-BN).

Po aplikaci Metabond ECO dojde k významnému snížení tření a ke zlepšení mazání, a zamezuje vzniku opotřebení motoru při studených startech. Díky zušlechtění kovových povrchů a následnému snížení tření výrazně prodlužíte životnostmotoru.

Je určený pro motory používající oleje se specifikací SAE 15W-40; 15W-30; 10W-40; 10W-30; 5W-40; 5W-30.

Jedno balení 250 ml ošetří 4–8 litrů motorového oleje.

Metabond ECO neobsahuje chlór, síru, fosfor ani PTFE (Teflon). Je plně filtrovatelný. Nereaguje s olejem ani nemění jeho vlastnosti. Nezpůsobuje korozi barevných kovů. Částice hBN, které Metabond ECO obsahuje, mají rozměry v řádech jednotek nanometrů (nm). Filtr pevných částic zachytává částice o velikosti v řádech desítek až stovek nm, takže se nemůže stát, že by Metabond ECO ucpal filtr pevných částic.

Balení zahřejte přibližně na teplotu 30°C (například v teplé vodě nebo na radiátoru). Důkladně protřepejte a přilijte obsah balení do oleje v motoru. Metabond ECO se doporučuje přidávat do nového oleje při pravidelné výměně. Je možné ho také přidat do již vyměněného oleje, maximálně však do tří tisíc najetých km od této výměny. Metabond ECO se doporučuje přidávat do zahřátého oleje. Následně nechte motor spuštěný 5–10 minut na volnoběh. U motorů s vyšším obsahem oleje použijte dvě balení. Používejte pouze s olejem předepsaným výrobcem automobilu. Pro dosažení optimálního výsledku doporučujeme před použitím Metabondu ECO vyčistit motor pomocí profesionálního výplachu motoru Metabond CL.